Yangın Kapısı Modelleri İstanbul

Wiki Article

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın bapsı ekseriya 60 an, B klası bir yangın kapısı ise 30 an süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması mimarilabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Yekta kanatlı yangın bapları binaların içerisinde olması beklenen yangın ve benzeri ivedili durumlarda önlem kaplamak en önemli tedbirlerin başında hasılat.

Yangın bapları olarak da aşina ivedili çıkış baplarının hangi malzemeden strüktürlması gerektiği, kesinlikle konumlandırılacağı, menteşelerinden kapı kollarına ve gövdesine derece dayanıklılık seviyeleri kamu makul standartlar gözetilerek gestaltlmalıdır.

Açılıp - kapanma çalışmalevinin sorunsuz yerine getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli periyotlarla bu durum muayene edilmelidir. 

Kısacası yangın merdivenlerinin bulundurulması zaruri ancak tasarrufı yalnızca yaşanmış olan emekli durumlarda yeğleme edilmelidir.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, evgin durumda Yangın Merdiveni Kapısı bir pim mekanizması ile kolaylıkla açılması sağlamlanabilir.

Sizin midein yangın merdiveni projelerini yerinde taammüden projeye reva yangın merdiveni uygulamasına yanında hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın kapılarımızda kasa ve kanadımız montaj aşamasında tam bir uyumluluk ortamında olup çok kısaltarak sürede montajı konstrüksiyonlır.

Haricen duhule usturuplu bir alanda kullanılacaksa öncelikle dışarıdan kilitlenebilmeli ancak yangın takkadak içeriden açılmalıdır (Antipanik sistem), bağırsakeride kullanılacaksa antipanik amerikan bar sistemine tavır bakarak lazım bulunmamakta fakat arkadan kilitlenmemelidir. Bilinmelidir ki antipanik Yangın Merdiveni Kapısı sistemi sıfır kilitler arkadan kilitlendiğinde yangın anında açılmamaktadır.

Yangın yönetmeliğine yaraşır bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Özellikleri olarak öne çıdem en önemli nöbetçi ise ateşe dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her Yangın Çıkış Kapısı bir malzeme ve cam pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere ateşe dayanıklıdır.

Kazan dairesinde kulaklı ve ocakların bulunduğu arz ; başka taksimmlerden kagir, kapısı en azca 90 an yangına dayanıklı malzemeden kuruluşlmış bir bölme ile müstakil hale getirilir.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. acil hatır anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya hak kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları yürekin bu menteşelerin katkısızlıklı çkırmızıışması ve kapıyı gelişememiş kapatması gerekir.

Report this wiki page